سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان آفتابگردان        بافت این نان را نیز می توان با خمیر شیرمال تهیه کرد و سپس به ......ادامه
کیک پالت                   در این دستور کیک به شکل پالت رنگ تزیین می شود که ......ادامه
بیسکوییت شکری ش قبلا با دستور دیگری از این بیسکوییت در این وب سایت آشنا ......ادامه

صبحانه مخصوص روز سپندار

نامه الکترونیک چاپ PDF

egg3آغاز روز مهر را با یک صبحانه متفاوت و نشانی از مهر و علاقه شروع کنید، در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه چند مدل صبحانه از نوع عشقی آشنا می شوید.

بی

بی

بی

مواد لازم

نان تست
نان لواش
مربا توت فرنگی
تخم مرغ
خیار، گوجه، پنیر
نمک و فلفل
قالب های قلبی شکل در اندازه های مختلف

طرز تهیه

انتخاب 1- نان تست را با قالب قلبی شکل قالب بزنید، سپس آنرا در یک تخم مرغ زده شده غلطانده و در مخلوط کره و روغن سرخ کنید، در ظرف دلخواه گذاشته، کمی نمک و فلفل پاشیده و سرو کنید.

eggs

ی

بببببببببببببببببببببببببببببببببیییییییییییییییییییییییییییییییی

انتخاب 2 - نان تست را به شکل قلب در آورده، دوباره وسط آنرا با قالب قلبی خارج نموده، نان را در ظرف دلخواه گذاشته و جای خالی آنرا با مربای توت فرنگی یا هر نوع مربای قرمز دیگر پر نمائید و سپس سرو نمائید.

egg1

ی

ببببببببببببببببببببببببببببیییییییییییییییییییییییییییییییییییی

انتخاب 3 - نان لواش را با قالب قلب بزرگ برش زده، روغن را در ماهیتابه ریخته و قالب را در آن گذاشته و تخم مرغ را در آن بشکنید و بعد از بسته شدن ، روی نان قرار داده و سرو کنید. برای زیباتر شدن می توانید دور نان را روی شعله گاز گرفته تا کمی برشته شود.

egg3egg2

یییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

انتخاب 4 - پنیر، خیار و گوجه را نیز می توانید به شکل قلب قالب زده و در ظرف قرمز رنگی چیده و سرو نمائید.

انتخاب 5 - وسط نان تست را قلبی شکل قالب زده سپس در ماهیتابه ای که کمی روغن ریخته اید گذاشته و تخم مرغ را وسط آن شکسته و بگذارید ببندد، سپس در ظرف دلخواه چیده، نمک و فلفل پاشیده و سرو کنید.

تصاویر بیشتر را در زیر مشاهده می نمائید.

egg

سسسسسسسسسسسسسسسسسس

تصویر اندازه اصلی 1

تصویر اندازه اصلی 2

تصویر اندازه اصلی 3

دیدگاه شما

1. بسیار عالی است . از انتشار اطلاعات بسیار خوبتان سپاسگزارم .
  2. سایت بسیار زیبایی دارید اما اشکالی که وجود دارد این است که پیوندها مشکل دارد امیدوارم با تبلیغات بتوانید به یکی از سایت های خوب و معتبر آشپزی در کشور تبدیل شوید البته افزودن غذاهای متنوع تر و بیشتر همراه با عکس های بیشتر قطعا شما را در این مسیر موفق خواهد نمود
  3. سلام من تا خوندم رفتم درستش کردم عالی شدو ممنون
  4. سایتتون عالیه.من تازه باهاش اشنا شدم.واقعا بهتون تبریک می گم.

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست غذای ایرانی غذای فوری صبحانه مخصوص روز سپندار